Tips og gode råd

HUSK

Husk HUSK. Husk er det mest kendte naturlægemiddel mod træg mave og diarreer. Mange med mave-tarmproblemer har stor glæde af HUSK sammen med deres daglige kost. Produktet er billig, men meget effektivt. Hvis man ikke kan lide konsistensen – da loppefrøskallerne slimer hurtig op, når de blandes i vand – kan man bare blande det i fx morgen smoothien, der så bare får en lidt tykkere og cremet konsistens.

Det er altid vigtig at indtage rigelig med væske, når man indtager HUSK. Ellers kan slimklumperne blive hårde og gøre mere skade end gavn i tarmsystemet.

 

Krill

På det seneste er det især Krill-olien, som er rig på omega 3 fedtsyrer, som stormer frem på det danske marked. Krill er små rejelignende skalddyr, lyskrebs, der lever af alger og svømmer i store tætte sværme i vandet omkring Antarktis. Krille olie er godt på vej til at blive det førende omega 3 produkt her i Danmark.

 

Bøger, blade og hjemmesider

  • Der findes mange gode bøger og helseblade som handler om vores helbred, ubalancer og nyeste viden indenfor alternativ behandling og forskning. Mange oplyser generelt i forhold til fx sund kost og levevis, andre er mere provokerende og debat skabende i forhold til kostens indflydelse på vores helbred.

Det nyeste skud på stammen er ”Mælk og sundhed – hvad er det du drikker?”. Se mere på www.nomilk.dk

 

  • Jonna Dejbjerg har skrevet mange gode og letlæselige bøger, som handler om allergi og overfølsomhed fx ” Helbredsproblemer der kan lettes ved kostændring” fra Høst og Søn o.m.a.
  • ”Spis dig gravid” er en spændende bog skrevet af gynækolog Bjarne Stigsby og klinisk diætist Charlotte Hartvig.
  • ”Fedt for life- din guide til sundt fedt” af Anette Harbech Olesen er en god hjælp til den, som ønsker bedre indsigt i fedtstoffernes indflydelse på vores helbred.

 

Ønsker du mere information vedrørende kosttilskud, naturlægemidler, urter og fiskeolier er helsebladene og diverse hjemmesider en god mulighed. Ønsker du mere dybdegående litteratur så er bøgerne absolut vigtige.

 

Gode helseblade og hjemmesider:

 

Scroll to Top