ArtbyHella

Maleriet er min pauseknap. Se mere på
http://artbyhella.dk
Det er her, jeg bliver opladet, kreativ og mediativ. Intuitiv føres pensel og kridt over lærredet. Fordybelse, koncentration og en tilstand af væren beskriver nok bedst min oplevelse af at udtrykke mit inderste igennem maleprocessen. Alt omkring mig forsvinder, stress er ikke mere vigtig – forlader krop og sind – der eksisterer ikke andet end farverne, formerne, mit fulde nærvær og total fordybelse. Mit indre univers får lov til at udfolde sig – følelser bliver til farver, former og billeder – intuitive sansninger udtrykkes i et farveorgie – frustration, indre kampe og eufori er en del af hele min maleproces og ender med at blive balsam for sjæl og legeme. Det at skabe, at være kreativ, er den bedste måde for min sjæl at udtrykke sig på. Det er dybt tilfredsstillende.

Sonja Choquette skriver i sin bog ”Svaret er enkelt”:

”Det mest ophøjede, mest glædelige udtryk for den guddommelige sjæl kommer til udtryk gennem kreativitet. Intet er stærkere. Intet er mere kærligt mod dig selv. Og intet er mere tilfredsstillende. Det er lige meget, hvad du skaber, når blot det gør dit liv smukkere og mere tilfredsstillende, fordi al kreativitet er Helligånden i aktion. Egosindet skaber ikke, kun sjælen i dit indre skaber.”

”Hvis vi ikke giver os selv lov til at udtrykke os kreativt, kan vi ikke leve vores sjæl.”

”At være kreativ kan være noget så enkelt som at bage en kage, arrangere en buket blomster, møblere om i dagligstuen, forsøge sig med nyt tøj, en ny frisure eller en ny farve. Det ka også være at skrive et digt, finde på en ny tekst til en melodi, at gætte kryds og tværs eller selv reparere en rude, der er gået i stykker. Der er så mange måder at være kreativ på – men for det meste vil det sige, at du henter impulser fra din opfindsomme, skønhedselskende, kærlige sjæl og giver den lov til at lege en stund.”

Hver gang vi er stresset, træt eller bare har tænkt for meget, er det godt at udfolde sin kreativitet. Det kan være i køkkenet, værkstedet, haven eller måske på et lærred. Det er ikke nødvendigt at være en Picasso. Det er lease for sjælen at trække stikket ud. Så husk ”pauseknappen”. Opdag din sjæl. Det er ikke nødvendigt at du er god til dine kreative udfoldelser. Det er ikke noget andre skal dømme om – det er noget du skal nyde – så gør det.

On my way 80x60 cm
Female power 80x80 cm
Whispering 80x80 cm
Scroll to Top