Kinesiologi

I mit arbejde som biopat arbejder jeg med kinesiologien som redskab i behandlingen, og bruger min intuition, samtalen og mine clairvoyante evner under hele forløbet.  

Indenfor kinesiologien betragter man kroppen som en helhed. Hvad der foregår et sted i kroppen, registreres af alle kroppens celler.
Menneskets problemer kan inddeles i forskellige systemer:
strukturelle, neurologiske, lymfatiske, vaskulære, cerebrospinale, biokemiske, ernæringsmæssige og elektriske systemer.
Kroppen bestræber sig altid på at skabe balance.
Som holistisk biopat arbejder jeg på at udrede kroppens ubalancer og finde løsninger til at genoprette kroppens hårfine balance igen. Kinesiologien er et fantastisk redskab til denne udredning og den har samtidig en bred vifte af muligheder til at hjælpe kroppens selvregulerende mekanismer.

Kinesiologi er opdaget og udarbejdet af amerikanske kiropraktorer, George Goodheart og John F. Thie i begyndelsen af 1960 érne. Kiropraktorerne blev hurtig klar over, at der var en sammenhæng mellem musklernes signaler og eventuelle fysiske, biokemiske og/eller følelsesmæssige ubalancer.

Med kinesiologi kan man kommunikere med kroppen via musklerne. Kroppen har svaret på, hvor ubalancerne findes og hvad kroppen foretrækker, der skal gøres ved den.

Kinesiologi er med til at finde årsagen til symptomer og ubalancer hos den enkelte og kan således være en god hjælp til selvhjælp.

Ordet kinesiologi kommer fra græsk og betyder ”læren om bevægelse”. Kinesiologi hentyder til menneskets bevægeapparat – nemlig musklerne, og bygger blandt andet på kinesernes viden om meridianer og akupunkturpunkter.

Scroll to Top