Biopati/ Naturopathi

Helhedsbehandling med biopati hos mig:

Jeg bruger kinesiologien, min intuition og min erfaring gennem 27 år i branchen som holistisk og alternativ behandler.

 • Jeg ser på dit fysiske velbefindende, kroppens indre biokemiske mangler og belastninger samt de følelsesmæssige og spirituelle udfordringer du har i dit liv. Disse kaldes i biopatien også for stressfaktorer.
 • Desuden kan jordstråler og elektromagnetisme fra elektroniske apparater være en stor stressfaktor for din krop. Flere og flere mærker større og større udfordringer netop indenfor det elektromagnetiske felt. Især kan et overforbrug dræne kroppen for energi og give følelsesmæssige op-og nedture.

Testen foregår med kinesiologi:

 • Jeg laver en vitamin-og mineraltest og tester på optagelighed.
 • Jeg tester blodsukkerubalancer.
 • Jeg ser på forskellige tarmdysbioser bl.a. candida og andre svampeinfektioner. Det kan også være glutenintolerance, leaky gut o.a.
 • Jeg ser også på amalgambelastninger og tandproblemer.
 • Der kan være problemer med større ar, som kan skabe energiblokeringer i meridianerne og dermed energikredsløbet i hele kroppen.
 • Jeg laver en allergi- og intolerancetest – især på fødevarer.
 • Der vil også blive arbejdet med mulige tilskud af f.eks. urter, homøopati, diverse kosttilskud sammen med en grundig vejledning i overgangsdiæt og gode og enkle råd til din hverdagskost.
 • Samtalen og indkredsning af stressfaktorer ligger som en rød tråd under hele forløbet.
 • Bachs blomsterremedier kan for nogen være en fantastisk hjælp ved følelsesmæssige ubalancer og skabe mere ro og harmoni her og nu.
 • Jeg afbalancer med kinesiologi på meridianubalancer og følelsesmæssige stressfaktorer.
 • Jeg stiller intuitivt ind på dig og gir enkelte clairvoyante beskeder, som hjælp til selvhjælp – dog ikke at forveksle med en fuld clairvoyance. Dette afgøres af mine personlige guider og kan ofte være et spot on på dine problematikker her og nu.

Varighed:
Første gang 2-2½ time herefter 1½ -2 timer. Når du kommer så husk at tage et lagen med. Tage også gerne dine kosttilskud, din medicin, cremer eller parfumer med.

 • 1.gang hos mig med biopatien:
  Generel udredning af kroppens ubalancer og dine mulige stressfaktorer som inddeles i biokemiske, fysiske, psykiske, elektriske og spirituelle stressudløsere. Jeg stiller også intuitiv ind på den enkelte og inddrager dette i mine vejledninger. Herefter giver jeg vejledning i eventuelle kostændringer, fødevareintolerancer og forskellige tilskud, som fx urter, homøopati, vitaminer og mineraler. Under hele behandlingsforløbet er der mulighed for almindelig rådgivning og dialog. Jeg afbalancerer med kinesiologi, hvor jeg også tager højde for dine psykiske problemstillinger og stressfaktorer generelt.
 • 2.gang med biopati:
  Opfølgning på biokemiske, psykiske, strukturelle og spirituelle ubalancer og gentestning af eventuelle fødevareintolerancer samt vejledning i provokation med forskellige fødevarer. Gentest af vitaminer og mineraler. Finpudsning af forskellige tilskud. Samtale, intuitiv vejledning og afbalancering med kinesiologi. Gennemgang af spørgsmål og udfordringer som måtte dukke op undervejs.
 • Efterfølgende:  
  Som foregående – alt efter behov. Men mange føler sig godt ”klædt på” efter to besøg og andre har i perioder brug for yderligere støtte og vejledning eller også vælger de at komme forbi hvert halve år, for at se om noget har forandret sig eller også bare for at få en dybdegående test og sparring undervejs i forløbet. Der er også mulighed for  mindre spørgsmål via SMS og mail gennem hele processen.
 • Clairvoyance plus biopati:
  Clairvoyancen er en fantastisk mulighed, hvis du også ønsker et kig fra den åndelige verden på dine udfordringer i livet. Mange oplever sig set, hørt og forstået. Men der vil også komme overraskende bud på løsningsforslag og egenomsorg fra dine åndelige hjælpere. 
  Flere har benyttet sig af muligheden i at koble en clairvoyance på under et biopatisk forløb. I så fald starter jeg med en clairvoyance og fortsætter så med biopatien. Det er et langt forløb, men meget givende, når du er sensitivt og følelsesmæssig udfordret. Om du vælger at koble en clairvoyance sammen med biopatien første, anden eller tredje gang er helt op til dig.

Læs mere:

Hvad er biopati?
Biopati, også kendt som naturopati, er en analyse- og helhedsterapiform, hvor biopaten/ naturopaten danner sig et helhedsbillede af hver enkelt klient.

Biopaten/ naturopaten ser på årsagen til sygdommens opståen og er samtidig opmærksom på, at der altid er flere grunde til en sygdomstilstand. Naturopatisk behandling har til formål at frigøre og styrke kroppens eget potentiale til at helbrede sig selv.

Biopaten/ naturopaten danner sig et helhedsskøn af kroppens tilstand, ophobningernes og forgiftningernes omfang, ser på kroniske betændelsestilstande, tjekker vitamin- og mineralmangler, ser på mulige allergier/ intolerancer og kostens sammensætning. Forskellige stressfaktorer kan være dominerende fx fysisk, biokemisk, psykisk, åndelig, jordstrålebelastning og elektromagnetisk.

Priser for biopatien:

 • 1. gang: 1.650 kr
 • 2. gang: 1.450 kr
 • Efterfølgende: 1250 kr
 • Clairvoyance: 850 kr

Betaling:
MobilePay
Netbank overførsel direkte efter behandling

Scroll to Top