Tålmodighed er en dyd

Det er ganske vist……..nu er jeg tilbage med forskellige indlæg og opdateringer. Hjemmesiden har været under redigering, men ligner sig selv, som du kender den. Der sker meget på klinikken, men også i Hellas kreative verden. Så du vil fremadrettet opleve et miks fra begge verdener, fordi de er med til at definere mig, som det menneske, jeg er. Og det er jo lige netop, hvad livet også handler om – at samle de forskellige brikker i puslespillet, så vi kan føle os som hele mennesker med hele “pakken”.
Livet byder ind med muligheder og udfordringer, så vi kan lære, samt lære at forstå og integrere begge dele. Under hele processen har vi brug for tillid og tålmodighed. Tillid til, at alt er såre godt og tålmodighed til, at lade tingene udvikle sig til vores eget bedste.
Så lige nu – forsøger jeg at integrere de forskellige sider i mig, som har brug for at udtrykke sig. Det være sig familiemennesket, ægtefællen, morrollen, kunstneren, clairvoyanten, biopaten og zoneterapeuten samt alt det løse…… Så ja – tålmodighed er en dyd og tillid til processen en hjælp på min udviklingsvej.
Meditation og visualisering er blevet et fast holdepunkt i min hverdag, især når livet virker lidt overvældende. Så sætter jeg mig i mit hjørne for at finde ro og genfinde mit fodfæste i en dyb samklang med mig og kun mig. Når jeg så rejser mig fra stolen kan jeg med den genfundne indre ro fortsætte hvor jeg slap……..

Den magiske butik

Måske du kunne have glæde af at læse følgende bog:

Bogen handler om at vores tanker skaber vores virkelig, men også om at have hjertet med. Jeg kan anbefale bogen, som handler om en hjernekirugs vej ved brug af tankens kraft, meditation og visualisering og senere genopdage hjertets a,b,c det et at kunne vise medfølelse. Læs den.

Kunst og kreativitet

Kunst og kreativitet – hjælper dig til at finde hjem til din sjæl. For mig er det maleriet, men det kan også være at boltre sig i værkstedet, med bilen, omrokere i hjemmet, bage, koge, sy, strikke, væve, synge, danse eller udfolde sig i haven – ja generelt fordybe sig i en kreativ og intuitiv process. Du falder til ro i fordybelsen, glemmer tid og sted, bliver overrasket over at klokken allerede er så mange……….
Jeg har maleriet som taler til min kreative og intuitive puls. Jeg bliver opslugt og meditativ og forsvinder i fordybelsen – og hvor gør det godt. Jeg falder til ro og får en følelse af overskud og væren i nuet. Fuldt ud tilstede og hjemme i mig selv.

Og lige nu har jeg fået muligheden for at udstille 7 af mine malerier på Galeri Knud Grothe i Charlottenlund fra den 1.juni til den 21. juni 2019 med titlen “Kvinder der maler kvinder – og det gør mænd også”. Så skulle din vej gå forbi, så……

Galeri Knud Grothe

Billedtitel: “Drømmerier i haven”

Gode råd fra biopaten

Myg, myg og flere myg…..
Sssssss.….av disse myg. Myggene har det med at mæske sig her i forårstiden. Jeg er blevet ramt op til flere gange og disse forårsmyggestik, som har det med at vokse sig megastore på min krop. Nærmest som en voldsom allergisk reaktion. Så hvad gør jeg så?

Biron

Biron anvendes ved insektstikallergi, fødevareallergier, allergiske hævelser og eksemer med rødme og hævelser.

Vejledende dosering med Biron:
Voksne: 10 dråber 3xdaglig
Børn 2-7 dråber daglig
Akut dosering: 50 dråber (børn 25 dråber) i et glas vand, som drikkes slurkvis over 1/2 time eller 10 dråber (børn 5 dråber) hver 1/2 time dagen igennem indtil mærkbar forandring indtræder.

Vigtigt at indtage et kalktilskud sideløbende med Biron. Desuden så kan du bruge Biron udvortes direkte på det friske insektstik. Det dæmper hurtig den allergiske reaktion. Biron kan bruges i en forebyggende behandling mod allergi ved insektstik. Ved alvorlige tilfælde kan man supplere med Apisinum comp. fra Allergica, som også bruges ved insektstikallergi, bi- og hvepsestik. Flere med insektstikallergi har oplevet, at allergien forsvinder efter 3 måneders behandling med Apisinum comp. Forhør dig hos Allergica eller behandler med focus på allergier og intolerancer.

Dosering og behandling med Apisinum D30, D12 og D6 til voksne:
D30: 10 dråber 3xdaglig i 4 uger
D12: 10 dråber 3xdaglig i 4 uger
D6 : 10 dråber 3xdaglig i 4 uger
Børn: 2-7 dråber 3xdaglig alt afhængig af størrelse og alder.

Calciumtilskud

Der er flere muligheder her. Dog vil jeg gerne nævne
OsteoReminForte fra Biosym

OsteoReminForte indeholder naturligt forekommende organisk bundet Calcium og Magnesium fra algen Algas Calcareas (AlgaeCal)hvilket bidrager til en god optagelighed.
3 kapsler indeholder:
Calcium (Algas Calcareas, AlgaeCal) 850 mg
Magnesium (Oxid/Algas Calcareas, AlgaeCal) 400 mg
K2-vitamin (Menaquinon) 100 ug
D3-vitamin (Cholecalciferol) 30 ug

Scroll to Top