Helt ind til benet…..

Naturen bugner af overflod alle steder. Min køkkenhave er fyldt med diverse grønsager, som vi løbende henter ind for at tilberede dem i køkkenet. Og vores grønkål, hvor står den bare fantastisk….eller rettere sagt – har gjort. For lige nu tager kållarverne fra sig…og dem er der mange af. Så ligeså stille forsvinder det ene grønkålsblad efter det andet. Og i skrivende stund står næsten kun ribbene fra grønkålen tilbage. Ikke et kønt syn, faktisk ret ynkeligt. Og i tankerne er jeg lige på nippet til at opgive håbet om, at de nogensinde vil blive smukke og stærke igen. Sådan lidt en øv stemning i mit indre.
Men, men – når larverne har forpuppet sig, så kæmper grønkålen sig tilbage og plejer at nå det inden vinteren, nemlig at gendanne masser af nye blade, som vi senere kan nyde i maden.
Kål har en fantastisk indflydelse på vores helbred. Fyldt med mange gode vitaminer, mineraler og antioxidanter. Kræftceller er ikke særlig begejstrede for kål. Så hvis du kan lide kål, spis endeligt.

Katten er ligeglad. Ribbede grønkål eller ej. Den hygger sig uanset.

At finde kerneenergien igen..

Nogen gange byder livet på udfordringer, hvor vi kan opleve det som om vi er ribbet helt ind til benet. Vi kan føle os nøgne, hudløs og forsvarsløse. Men ud fra en dyb indre trang begynder vi at vokse igen – vores sind fyldes med viljeskraft og gåpåmod. Et spirende håb, en længsel og en indre drivkraft skubber os ud i verden igen. Vi får igen muligheden for at opleve glæde, føle overskud og mærke glæden ved livet.
Hvad der helt præcis får os til at finde den indre styrke igen er meget individuelt. Naturen i sin rene form har sin helt egen unikke helbredelsesstråler, som gennemstrømmer vores celler og fylder vores energikrop med lys, energi og farver. Har du mistet din indre kraft, så brug naturen: læg dig i græsset, gå ture, læn dig op ad et træ, træk vejret dybt ud i skov, eng og ved åløb. Lyt til naturens lyde, som er fyldt med summen, kvidren, rislen og vindens leg i træerne. Se farvernes mangfoldighed. Vær tilstede og tag imod.
Eller vær “lavpraktisk”. Ryd op i gemmerne, gør rent, puds vinduer, fjern ukrudt med hænderne, grav huller, plant et træ eller gå ud i haven. Alt med det formål med at være tilstede i nuet og finde hjem til kerneenergien i dig selv.

Naturen får vores indre lys til at vokse og blomstre

Er du kørt fast-prøv biopati med intuitiv vejledning

Gennem nu næsten 25 år har jeg gang på gang set, hvad en grundig biopatisk gennemgang i kombination med kinesiologi og spirituel vejledning kan gøre for det enkelte menneske, som er kørt fast, har mistet sin indre styrke eller har brug for en guideline til at komme videre i sit liv her og nu. Første gang er meget omfattende, men en øjenåbner for de fleste og en kærkommen mulighed for at få øje på lyset for enden af tunnelen.
Biopati er unik i sin grundform, hvor jeg ser på de forskellige stressfaktorer, som har skabt kaos i kroppens og sjælens indre system. Men hvad kom først “hønen eller ægget”? Hvad kan den enkelte magte at tage fat omkring her og nu. Hvilken “dør” skal jeg hjælpe med at åbne lige nu? Og netop her er biopatien i kombination med kinesiologi en fantastisk mulighed til at skabe overblik. Så det kan for den enkelte, for mig at se, både handle om vitaminer, mineraler, fedtsyrer, kost, mangler generelt, intolerancer, blodsukkerubalancer, svamp, psykisk stress, fysiske udfordringer, traumer, følelseskaos o.m.a.
Men alt dette er kun hjælp til selvhjælp. Intet kan ske uden at vi hver især mobiliserer den indre drivkraft, viljen, håbet, tilliden til at det vil lykkes og modet til at favne livet på ny. Så vokser vi og gror.

Scroll to Top