Maven begyndte at fungere igen

...Efter at have holdt mig fra disse fødevarer et stykke tid, begyndte min mave at fungere helt normalt...

Efter mange år med hårdt arbejde og fuld tryk på diverse fritidsaktiviteter, fik jeg for nogle år siden konstateret mavesår, stres og depression. Mavesåret blev kureret af lægen, med diverse medicin, men det ødelagde samtidig også min tarmflora. Lægerne kunne ikke fortælle mig hvordan jeg skulle få maven til at fungere igen, så derfor henvendte jeg mig til Hella. Hun blandede en mixtur til mig, som jeg skulle drikke og efter et stykke tid, begyndte min mave at fungere rimeligt igen. 

E.M´s historie

Elise kom til mig for at få zoneterapi. Hun havde det dårligt; men var især fortvivlet over manglende lugtesans, som havde været væk  i over ét år. For en del år tilbage havde Elise fået et biopatisk tjek. Derfor blev kostvejledningen en  naturlig del af behandlingen.

K.M´s historie

Karina kom med 2 hævede knæ – højre knæ værst. Hun havde været sygemeldt i 5 uger. Lægen konstaterede begyndende slidgigt og anbefalede Glucosamin og smertestillende medicin. Karina kører med post og havde døjet med knæene de sidste 5 til 6 år. Hun har altid elsket at gå og cykle lange ture og var bekymret for om hun nogensinde ville kunne gøre det igen.  

Patienthistorie

Jeg er kvinde - 52 år og jeg har arbejdet som børnehavepædagog i 31 år.

Igennem de sidste 15 år fik jeg flere og flere smerter i min krop og i mine led. Smerter jeg nok var tilbøjelig til at give mit arbejde skylden for.